Menu

Advocaat echtscheiding Mechelen

Advocatenkantoor Van den Berghen in Mechelen helpt u bij het juridisch, financieel en fiscaal regelen van uw echtscheiding. 

Contacteer ons voor een afspraak

Waarom beroep doen op een advocaat voor uw echtscheiding?

Een advocaat geeft u advies en staat u bij tijdens het regelen van uw echtscheiding. Hij is gespecialiseerd in familierecht en familiaal vermogensrecht. Vandaar dat u zeker bent over de correcte regeling inzake de verdeling van gezamenlijke eigendommen, ouderlijke gezag, het omgangsrecht en de onderhoudsbijdrage.

Hoe werkt een advocaat, gespecialiseerd in echtscheidingen?

Bij advocatenkantoor Van den Berghen (Mechelen) vraagt de advocaat tijdens een eerste gesprek uitgebreide informatie aan de cliënt. Nadien worden de nodige documenten verzameld om het dossier te vervolledigen.

In een tweede gesprek verleent de advocaat u advies over de te volgen werkwijze en wordt er tevens een kosten/batenanalyse opgemaakt. De advocaat die uw echtscheiding regelt, zal steeds in alle contacten met de andere partij trachten om tot een overeenkomst te komen. Dit om de kosten te drukken.

Hoeveel kost een advocaat echtscheiding, regio Mechelen?

De tarieven voor ereloon en bureelkosten worden vooraf kenbaar gemaakt, opgenomen en ondertekend door u in uw dossier.

Op zoek naar een advocaat in familierecht en familiaal vermogensrecht voor uw echtscheiding?

Advocatenkantoor Van den Berghen in Mechelen staat u op deskundige wijze bij in de regio Mechelen, Antwerpen, Leuven en Brussel. Onze advocaten verlenen u advies, bijstand en opvolging. Wij zorgen ervoor dat uw echtscheiding correct wordt afgehandeld.

Contacteer ons voor een afspraak